Koskelontie 14B, 02920 Espoo Puhelin +358 400 205809

Tonnikala

Tonnikala
Grillattua miekkakalaa tomaatti-chilisalsalla
Kirjoita arvostelu
Tulosta
Ainesosat
  1. 4 annosta
  2. 25 min
  3. 4 kpl miekkakalapihviä
  4. 1/2 sitruunan mehu
  5. 1/2 dl oliiviöljyäsuolaa ja pippuria
Salsa
  1. 4 kpl tomaattia kuutioituna
  2. 1 kpl punasipuli pilkottuna
  3. 3 rkl oliiviöljyä
  4. 1 limen mehuripaus suolaa iloisesti mustapippuria
  5. 2 kpl pilkottua vihreää chiliä
  6. 1 ruukku tuoretta korianteria tai pilkottunavaihtoehtoisesti basilikaa
Instructions
  1. Sulata pihvit talouspaperin päällä huoneenlämmössä noin 3-5h tai jääkaapissa n. 12-20 tuntia.
  2. Kuivaa vielä sulatetut fileet talouspaperilla.
  3. Sekoita salsan ainekset ja anna vetäytyä.Valele pihvit öljyllä ja sitruunalla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Laita huoneenlämpöiset pihvit kuumaan grilliin tai paistinpannulle ja paista n 2 min. per puoli.
  5. Tarjoile tomaattisalsan, riisin tai risoton kanssa.
Adapted from Valmistus
Adapted from Valmistus
Kalamakasiini Oy https://kalamakasiini.kalaautodemo.fi/

Lisää kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *